Премиерът на Австралия Скот Морисън обяви жилищна политика в неделя, насочена

...
Премиерът на Австралия Скот Морисън обяви жилищна политика в неделя, насочена
Коментари Харесай

Морисън обяви нова жилищна политика преди изборите в Австралия

Премиерът на Австралия Скот Морисън разгласи жилищна политика в неделя, ориентирана към стимулиране на собствеността върху жилищата и понижаване на цените, защото държавното управление му изостава от опозиционната Лейбъристка партия дни преди парламентарните избори, заяви " Ройтерс ".

Австралийците ще гласоподават за държавно управление в събота, като последните социологически изследвания демонстрират, че либерално-националната коалиция на Морисън е на път да загуби от левоцентристките лейбъристи.

Победа на лейбъристите, водени от Антъни Албанезе, ще постави завършек на девет години консервативно държавно управление в Австралия.

Либералната партия на Морисън официално ще стартира акцията си в Бризбейн в неделя, като се чака Морисън да изложи в детайли политиката на събитието в финален апел към гласоподавателите.

" Искам да оказа помощ на от ден на ден млади фамилии в цяла Австралия да се реалокират в личния си дом и да поддържа устрема си ", сподели Морисън в изказване в неделя.

Политиката има за цел да насърчи по-възрастните австралийци да продават фамилния парцел, се споделя в изказването. Това ще даде опция на хората на възраст над 55 години да продадат дом и да влагат до 300 000 австралийски $ (200 000 долара) във фонд за пенсиониране отвън съществуващите тавани.

Политиката е изпитание за оказване на напън за намаление на високите цени на жилищата в предизборна акция, която е доминирана от опасения за цената на живота, националната сигурност и изменението на климата.

Лейбъристът Албанезе сподели в неделя, че подкрепя жилищната самодейност.

" Това предложение на държавното управление е практично и ние ще го подкрепим ", сподели той пред телевизия ABC.

Съобщението идва, след като Морисън даде обещание в събота да бъде по-съпричастен, ако завоюва преизбирането.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР